Beatsource + Mixcloud werken samen zodat je DJ-sets online kunt opnemen en delen zonder verwijdering

Het is een bekend feit in de muziekindustrie dat Mixcloud zijn eigen streamingplatform aanbiedt, Mixcloud Live (voor het eerst aangekondigd in april 2020), waarmee artiesten legaal muziek en video kunnen livestreamen zonder te maken te krijgen met verwijderingen van auteursrechten. Alleen deze week, Beatsource LINK kondigde een nieuwe samenwerking aan in samenwerking met Mixcloud om deze mogelijkheid te gebruiken – hun abonnees een directe manier te bieden om live gestreamde DJ-sets op te nemen en deze later op Mixcloud te publiceren.

Hoe het werkt

Als MP-gebruiker kun je Mixcloud Live gebruiken om de audio tijdens je set rechtstreeks van Serato DJ naar Mixcloud te sturen. Nadat je livestream klaar is, wordt het bestand als concept opgeslagen in je Mixcloud-profiel. Van daaruit kunt u illustraties en een beschrijving toevoegen en deze publiceren naar uw Mixcloud-profiel.

Je hebt Mixcloud Pro, Beatsource LINK, Serato DJ (ofwel Pro 2.5.1 of Lite 1.5.1 – of een latere versie van beide) en Google Chrome nodig om deze functie volledig te kunnen benutten. Je hebt ook niet per se streamingsoftware nodig om dit te gebruiken – je kunt in plaats daarvan Mixcloud Live Studio gebruiken (psst: meer informatie over het gebruik van ML hier).

Bekijk voor meer informatie deze instructievideo van het Beatsource-team.

Volgens Beatsource, zijn er momenteel geen limieten voor hoe lang je stream mag zijn. Er zijn echter twee kanttekeningen die ze opmerken:

  • Stream opslaan heeft een limiet van 6 uur, dus alles over die lengte wordt niet volledig opgeslagen
  • Ze hebben gezien dat streams die langer duren dan de gebruikelijke Mixcloud-show over het algemeen niet zoveel kijkers hebben.

Jij kan meld je aan voor Beatsource LINK voor $ 9,99/maand voor LINK of $ 29,99/maand voor LINK Pro+. Beide bieden gratis proefversies van 30 dagen. Serato DJ kan worden gedownload hier, en

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Leminiwho
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart