De DDJ-FLX6-W: een witte controller met Merge FX, full-sized jogwheels + meer

Pioneer DJ is terug met een nieuwe frisse look op een DJ-controller: een matwitte editie van hun DDJ-FLX6. De 4-kanaals controller, genaamd de DDJ-FLX6-W, biedt alle functies van de originele FLX6 met een beperkte oplage, opvallende kleur voor het geval je een statement wilt maken tijdens je volgende DJ-optreden.

Naast de witte afwerking – hoewel de jogwielen nog steeds zwart zijn – zijn de kenmerken die het vermelden waard zijn met de DDJ-FLX6-W (die hetzelfde zijn als het origineel, alleen met een witte kleur) onder meer:

  • FX samenvoegen: Een effect dat is gemaakt om DJ’s te helpen naadloos over te schakelen tussen genres. Er zijn hier acht patroonpresets (vier als je Serato DJ Pro gebruikt), plus je kunt je eigen samples gebruiken. Als je de DDJ met rekordbox gebruikt, kun je hem aanpassen door acht patronen te programmeren uit hun bibliotheek van 41 effectpresets.
  • Jogwielen van volledige grootte: U vindt dezelfde wielen als op de CDJ-3000s, die ook worden geleverd met het on-jog track-display.
  • Jogsnijder: Artiesten kunnen het taakwiel verplaatsen om een ​​scratch-effect te activeren naar de laatste Hot Cue- of afspeelpositie die op het deck is gebruikt, en vervolgens hun hand verwijderen om het nummer vanaf die positie normaal te laten spelen
  • Voorbeeld kras: Voeg samples toe aan de track die je speelt – in rekordbox is het een pad-modus waarin je geluiden kunt kiezen die aan de sampler zijn toegewezen en deze op de decks laden; in Serato DJ Pro kun je samples activeren via de Scratch Bank door op de Performance Pads te slaan.

Hier is een blik op de originele lanceringsvideo voor de FLX6, om je een idee te geven:

Het heeft ook een ingebouwde geluidskaart en ontgrendelt DJ Performance in zowel rekordbox als Serato DJ Pro.

De DDJ-FLX6-W kost $ 649 USD, en je kunt hem vandaag nog kopen in de DJTechTools-winkel. Je hebt de nieuwste versie van . nodig rekordbox of Serato DJ Pro om het te gebruiken.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Leminiwho
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart